Bankgegevens

Rekening NL20 KNAB 0501 4991 48
t.n.v. Naanab
Knab

Kamer van Koophandel

nr. 020.98.029
K.v.K. Groningen
BTW nr. NL.1882.28.445.B01

Copyright

Deze website en de inhoud daarvan, inclusief teksten, afbeeldingen en grafische voorstellingen, zijn eigendom van Naanab. Met uitzondering op de downloads van onze programmatuur is het verveelvoudigen van (delen van) de inhoud van deze website, in welke vorm en op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Naanab niet toegestaan.

Privacy

Naanab respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. Naanab draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u als gebruiker aan Naanab verstrekt, altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) behandeld wordt. Naanab doet niet aan cookies en slaat geen persoonsgegevens van u op anders dan de gegevens die u aan ons verstrekt wanneer u contact opneemt of een bestelling plaatst. Door u ingevulde e-mailadressen of andere gegevens op deze website worden nimmer aan derde partijen ter beschikking gesteld.

Disclaimer

Hoewel deze website met veel zorg is ontwikkeld, wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie correct is. Naanab kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe, indirecte of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site.

In het geval dat er links of doorverwijzingen voorkomen naar internetpagina's van derden op de website van Naanab, draagt Naanab geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enig materiaal, informatie of communicatie aanwezig op desbetreffende site.