Download

FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen. Krijgt u via deze pagina geen antwoord op uw vraag, gebruik dan het contactformulier om uw vraag aan ons te stellen.

Om deze pagina overzichtelijk te houden zijn de antwoorden ingeklapt. Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

€ 30,00. Is dat alles of zijn er ook terugkerende kosten?

Ja, dat is alles. Er zijn geen terugkerende kosten. U betaald eenmalig € 30,00 voor een licentie. Daarna kunt u Naanab Finance onbeperkt gebruiken. Heeft u een licentie voor versie twee dan zijn updates voor versie twee voor u gratis beschikbaar.

Ik las iets over een gratis versie. Hoe zit dat?

Na de evaluatieperiode van 30 dagen is Naanab Finance verder gratis te gebruiken. Een aantal geavanceerde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld het postoverzicht zijn dan niet meer bruikbaar. U kunt na de evaluatieperiode zonder licentie nog steeds transacties importeren en enkele overzichten bekijken. Een volledig overzicht van de verschillen vindt u hier.

Kan ik mijn versie 1 administratie gebruiken met versie 2?

Ja, dat kan. In versie 2 kunt u een nieuwe administratie aanmaken. Vervolgens start u de migratie wizard om uw bestaande versie 1 administratie in te lezen. De wizard kunt u starten via het menu 'Bestand->Naanab 1 overzetten'.

Zijn mijn persoonlijke gegevens beveiligd?

Ja, uw persoonlijke gegevens zijn beveiligd. Naanab Finance slaat uw gegevens versleuteld op in een bestand op uw eigen computer. Uw gegevens worden dus nooit naar een centrale server gestuurd. De versleuteling wordt gedaan op basis van een door u opgegeven wachtwoord. Niemand anders dan u kan daarom bij uw persoonlijke gegevens.

Mijn bank staat er niet bij, kan ik Naanab Finance toch gebruiken?

Ja, dat kan zeker. De meeste banken bieden een download in csv formaat aan. In Naanab Finance kunt u eenvoudig zelf een importeer sjabloon maken voor het formaat van uw bank. Op die manier zijn bijna alle banken in Naanab Finance in te lezen.

Ik krijg een foutmelding bij het automatisch updaten. Wat kan ik hier aan doen?

Om te updaten past Naanab Finance een aantal eigen bestanden aan. Op Windows krijgt Naanab Finance standaard te weinig bevoegdheden om dit te doen. Dit is eenvoudig op te lossen door Naanab Finance te starten als administrator. Klik op Naanab Finance met de rechtermuisknop en kies voor 'Uitvoeren als administrator'. Naanab Finance wordt dan eenmalig met meer bevoegdheden gestart.

Kan ik versie 1 nog ergens downloaden?

Jazeker. Klik hieronder op de gewenste versie om te downloaden. Voor versie 1 zijn geen licenties meer verkrijgbaar.
Naanab Finance 1.8.0 voor Linux
Naanab Finance 1.8.0 voor OS X
Naanab Finance 1.8.0 voor Windows

Ik gebruik macOS en krijg steeds een melding dat ik Java nodig heb. Hoe verhelp ik dit?

Wanneer u de laatste versie download is dit probleem verholpen.

FAQ? Wat is dat?

FAQ staat voor frequently asked questions, oftewel veelgestelde vragen.